Reflexotherapie in Colonia, Uruguay

U kunt genezen en het verbeteren van uw kwaliteit van leven door middel van instrumenten zoals reiki, massage therapie, reflexologie en meditatie. Therapieën om de stress,.

Zie ook


Sentido Divino

Sentido Divino U kunt genezen en het verbeteren van uw kwaliteit van leven door middel van instrumenten zoals reiki, massage therapie, reflexologie en meditatie. Therapieën om de stress, angst, fysieke en mentale uitputting te verminderen, het verbeteren van de concentratie, etc.
Calle 33 #333 - Colonia - Uruguay
Telefoon:numeronumeronumeronumeronumeronumeronumeronumeronumero
Reflexología Podal

Reflexologie
Reflexologie, reflexologie of zone therapie is de praktijk van het stimuleren punten op de voeten, handen, neus of oren (zogenaamde "reflex zones"), op basis van de pseudo overtuiging dat massage een gunstig effect op een lichaam in een andere in het lichaam.
Volgens de beoefenaars van de reflexologie, acupressuur (onderdrukking in beton en goed gespecificeerde punten) kunnen verlichten tal van kwalen Meer...
Juan Lacaze, Colonia, Uruguay - Colonia - Uruguay
Telefoon:numeronumeronumeronumeronumeronumeronumeronumeronumero

Nuestras Páginas Amarillas en Español

Les invitamos visitar también:
Banderas

México Argentina Chile Colombia Peru Venezuela Panamá Honduras El Salvador Uruguay Latinoamérica Puerto Rico Nicaragua República Dominicana Cuba Ecuador Costa Rica Bolivia Paraguay Guatemala España
© 2004-2016 Global Internet Services S.R.L.
Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid
^